لواشک های فله که به صورت ورقه ای تولید می شوند ذارای ویژگی هایی هستند که در تولید باید حتما رعایت شوند. برای مثال استاندارد های ضخامت اگر رعایت نشود مراحل بعدی ( خشک شدن) به خوبی انجام نمی شود. استاندارد اندازه برای لواشک نباید کمتر از۵/۱ و بیشتر از ۴ باشد، چون در این صورت مدت خشک شدن لواشک کم یا زیاد می شود و این امر باعث اختلال در کیفیت محصول می شود. اگر وارد بحث فروش شویم، لواشک هم جزء محصولاتی هست که می توان آن را به صورت اینترنتی عرضه کرد و همه عزیزانی که در این مورد فعالیی دارند می توانند از سهولت و راحتی این روش برای خرید و فروش این محصولات اقدام نمایند.