عرضه عمده لواشک طبیعی

طبیعی بودن لواشک، یک بحث طولانی  و بسیار مهم برای تمامی مصرف کنندگان (جزئی و کلی) این محصول خوشمزه می باشد. در این مورد استفاده از اسید سیتریک یا همان جوهر لیمو یکی از مسائلی است که مطرح می شود. باید در این باب این توضیح را بیان کنیم که اسید سیتریک در واقع اسید آلی در پرتقال یا لیمو ترش است که به عنوان یک طعم دهنده خوب در تهیه لواشک استفاده می شود و چیزی که از اهمیت زیادی برخوردار است ، درصد استفاده از ان می باشد. برای تولید لواشک درصد توصیه شده بین ۲ تا ۷ درصد می باشد که این میزان هم به بچ های موجود در تولید بستگی دارد، پس می توان اینطور نتیجه گیری کرد، لواشکی که درصد اسید سیتریک آن بیشتر از ۷ نباشد، لواشک طبیعی به حساب می آید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *