انار از دسته ی گیاهان دولپه ای و گلدار می باشد که میوه ی آن به رنگ قرمز و گاهی سیاه است و به دلیل اینکه رنگدانه های آن قرمزمی باشد، خواص زیادی برای بیماری های قلبی و کبدی دارد و اغلب به عنوان یک دارو درصبح و به صورت ناشتا توصیه شده است و همچنین از این محصول در شمال کشوردر بسیاری از غذاها به عنوان یک چاشنی ترش و خوشمزه استفاده می کنند. در کنار موارد ذکر شده انواع فرآورده های انار از جمله لواشک و ترشک با طعم ترش و فواید آن همواره مورد توجه افراد مختلف قرار می گیرد به ویژه زمانی که لواشک آن به روش آفتابی تولید شده باشند.