انار در بین میوه ها از شهرت خاصی برخوردار است و حتی در کتاب های فارسی قدیمی در مورد آن شعر گفته اند که همه ما به خوبی آن را می دانیم. این میوه در طب سنتی هم توصیه شده و خوردن آن قبل از صبحانه برای افرادی که کبدشان دچار مشکل شده است توصیه می شود. از آنجایی که لواشک ها همان شیره ی خشک شده از میوه ها هستند، تمام خواص آن را دارند و حتی می توان گفت خاصیتشان دو برابر می شود زیرا با جوشیده شدن غلیظ می شوند و با خشک شدن در آفتاب میکروب زدایی می شوند. انواع لواشک محلی با طعم های انار و آلو (بهترین میوه ها برای تولید لواشک محلی) توسط پخش کننده ها به بازار ارائه می شوند.