همیشه با شنیدن اسم لواشک، اولین نوعی که از این محصول به ذهن می آید، لواشک های محلی است زیرا قبل از اینکه کارخانه ها به تولید لواشک دست بزنند، این محصولات توسط افراد در منازل و به ویژه مادربزرگ ها به تهیه آن را تهیه می کردند. شاید به شیوه ی امروزی درست نمی شدند اما از نظر کیفی و مزه هم خیلی مفید بودند زیرا مستقیما میوه را بعد از جوشاندن در معرض آفتاب خشک می کردند و همین آفتاب هم یکی از علت های دیگر برای باکیفیت و طبیعی بودن این نوع لواشک هستند. جالب اینجاست که این محصولات تمام ویژگیهای خود را که از قدیم داشتند حفظ کرده اند ولی می توان از قیمت آنها به جدیدترین روشهای اینترنتی مطلع شد.