اگر از طرفداران لواشک های محلی بپرسیم که چرا همیشه انتخاب شما این نوع از لواشک است، می گویند به این دلیل که این لواشک ها بدون اسانس و مواد افزودنی دیگر تهیه می شوند. بعد از تایید حرف این دوستان لازم به یادآوری است که ذکر اسانس به چیزهای زیادی اطلاق می شود و لواشک های محلی در کنار خوشمزگی و مزایای زیاد آن دارای معایبی هم هست که اضافه کردن مقداری اسید سیتریک به اندازه استاندارد آن برای لولشک و محصولات لازم است چرا که بعضی از عزیزان لواشک ها را به مدت طولانی نگهداری می کنند و برای جلوگیری از آفت و کرم باید از آن استفاده نمود. در حال حاضر تمامی انواع لواشک ( محلی، بدون اسانس و نیمه صنعتی) تولید و ارائه می شوند.