تولید لواشک محلی بدون اسانس

تولید لواشک محلی

اگر از طرفداران لواشک های محلی بپرسیم که چرا همیشه انتخاب شما این نوع از لواشک است، می گویند به این دلیل که این لواشک ها بدون اسانس و مواد افزودنی دیگر تهیه می شوند. بعد از تایید حرف این دوستان لازم به یادآوری است که ذکر اسانس به چیزهای زیادی اطلاق می شود و لواشک های محلی در کنار خوشمزگی و مزایای زیاد آن دارای معایبی هم هست که اضافه کردن مقداری اسید سیتریک به اندازه استاندارد آن برای لولشک و محصولات لازم است چرا که بعضی از عزیزان لواشک ها را به مدت طولانی نگهداری می کنند و برای جلوگیری از آفت و کرم باید از آن استفاده نمود. در حال حاضر تمامی انواع لواشک ( محلی، بدون اسانس و نیمه صنعتی) تولید و ارائه می شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *