تولید انواع لواشک مراحلی دارد که خشک کردن محصولات یکی از این مراحل می باشد که از اهمیت زیادی برخوردار است. اصولا در تهیه ی انواع میوه و فرآورده های آن از ۲ روش استفاده می شود. خشک کردن به روش آفتابی و صنعتی. لواشک های محلی از جمله محصولاتی هستند که با روش آفتابی خشک می شوند و در کنارمعایب، فواید بسیار زیادی دارد. از فواید این روش می توان به طبیعی و بدون اسانس بودن آن اشاره کرد. زیرا آفتاب باعث از بین رفتن میکروب و آب های اضافی در مایع اولیه می شود. محصولات ذکر شده از طریق راه های مختلف از جمله روش اینترنتی عرضه می شوند که ساده ترین و مطمئن ترین راه برای خرید هستند.