خشک کردن میوه ها و تمامی مواد غذایی یکی از متداول ترین روشهای نگهداری کردن است زیرا علاوه بر هزینه ی بسیار پایین به دلیل فوایدی که دارد باعث افزایش قدرت ماندگاری و کپک زدگی خواراکی های اضافی می شود. در گذشته انواع لواشک را فقط به صورت آفتابی خشک می کردند و به خاطر اینکه به آرامی پروسه خشک شدن صورت می گیرد باعث با کیفیت شدن این محصولات می شود. در واقع زمان خشک شدن لواشک های مختلف متفاوت است ،به عنوان مثال لواشک زردآلو ۴ روز ودیگر میوه ها به ۲ یا ۵ روز آفتاب نیاز دارند. در حال حاضر تمامی لواشک های آفتابی با طعم های مختلف به صورت عمده در سراسر کشور به پخش می رسند.