لواشک آفتابی نام یک لواشک نیست بلکه انواع لواشک هایی هستند که در سینی ها پهن می شوند و در معرض آفتاب به مرور خشک می شوند. این روش استفاده می شود چون آفتاب، فعالیت های آبی در لواشک ها را کاهش می دهد و سبب جلوگیری از فساد و رشد میکروب در این محصولات می شود و لازم به ذکر است که این روش در افزایش ماندگاری لواشک ها تاثیر می گذارد. کسانی که به دنبال لواشک آفتابی در طعم های آلو سیاه (ترش و ملس و شیرین) هستند می توانند به صورت اینترنتی و از طریق یک ارتباط ساده بعد از کسب اطلاعات مورد نظرشان، با خیالی آسوده خرید خود را انجام دهند.