با کیفیت بودن اصلی است که در تولید لواشک های آفتابی صدق می کند. روش خشک کردن میوه ها در نور خورشید سابقه ای بسیار طولانی در کشور ما و دیگر کشورها دارد و در زمان های قدیم که دستگاه های صنعتی به شیوه ی امروزی وجود نداشتند، آفتاب بهترین گزینه و کم هزینه ترین راه برای خشک کردن انواع مواد غذایی و جلوگیری از اسراف بوده است، زیرا نور خورشید با از بین بردن آب اضافه در محصولات، موجب ماندگاری بیشتر می شود. موارد ذکر شده درباره لواشک هم صادق است و انواع لواشک های آفتابی با قیمت و طعم های متفاوت به صورت اینترنتی عرضه می شود.