پخش لواشک محلی زردآلو

پخش لواشک زردآلو

از قدیم الایام هیچ چیزی رو هدر نمی دادند وبا وجود امکانات کم از هر چیزی استفاده کامل و بهینه می کردند. از اونجایی که همه  رو خودشون تولید می کردند راه های زیادی رو هم برای حفظ محصولاتشون داشتند. حتی میوه وقتی از طراوت و تازگی اولیه کم میشد با خشک کردنش باز هم ازش استفاده می کردند یا حتی با جوشاندن آن لواشک رو تهیه می کردند و مصرف می کردند. این لواشک هایی که آدمو به زمانهای قدیم می بره و یاد مادر بزرگا میندازه هنوز هم هستند و از تمامی پخش کننده ها در سراسر ایران قابل تهیه می باشند. انواع لواشک های محلی در بازار با طعم های آلو و زردآلو قابل دسترسی هستند و با خوردن آنها طعم واقعی میوه رو می توانید احساس کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *