در کنار شربت آلبالو، مربای آلبالو و میوه ی آلبالو نباید از لواشک آن بگذریم. معمولا باید فقط در فصل تابستان لواشک آلبالو را داشته باشیم زیرا در این فصل بعد از برداشت، آلبالو های درجه ۲ را لواشک تهیه می کنند. اما در کنار این ها از این محصول کنسانتره آلبالو هم تهیه می کنند و در فصل های دیگر از کنسانتره ی آن می توانیم انواع لواشک را تهیه کنیم که از نظر کیفیتی هیچ تفاوتی با لواشک های متری نمی کنند. این روزها از طریق فروش های اینترنتی خرید و فروش انواع کالاها و محصولات به راحتی انجام شود و باعث صرفه جویی در وقت و هزینه های افراد می شود، شما عزیزان می توانید با اقدام در این زمینه تمام محصولات مورد نیاز خودتان را به راحتی تهیه کنید.