عرضه عمده لواشک سنتی زردآلو

عرضه لواشک زردآلو

برخی از افراد هنگام تماس با ما این پرسش را مطرح می کنند چرا با اینکه زردآلو یک میوه ی زرد و خوشرنگ است اما لواشک آن کمی تیره تر از میوه آن به نظر می رسد. در این مورد باید خدمت شما دوستان عزیز عرض کنیم که یکی از مشخصه های لواشک های طبیعی و با کیفیت همین مساله می باشد. در تهیه و تولید لواشک های سنتی که ظاهر ورقه ای دارند، بعد از حرارت دیدن میوه های درجه ۲ مرحله خشک انجام می شود و دقیقا همین فرآیند باعث تیره شدن و شیره دار شدن لواشک های سنتی می شود. به طور کلی انواع لواشک ها با همه طعم ها به صورت عمده عرضه می شوند و شما تنها با یک تماس می توانید آن ها را به راحتی تهیه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *