عرضه عمده لواشک آفتابی بدون اسانس

عرضه لواشک آفتابی

در مورد لواشک و تولید آن باید حساسیت و دقت زیادی به خرج داد زیرا عمده مصرف کنندگان آن خانم ها و خانم های باردار و کودکان می باشند و به همین دلیل نحوه تولید و کیفیت یک لواشک مورد بحث است. لواشکی که مستقیما از انواع میوه و بدون اسانس تهیه شده باشد نه تنها برای این افراد ضرر ندارد بلکه می توان گفت مفید هم هست چرا که تمام ویتامین های میوه تغلیظ می شود. البته لازم به ذکر است که برای غلظت ویتامین میوه ها در تولید لواشک، روش آفتابی ( خشک در معرض آفتاب) یکی از روش های قدیمی است که هنوز هم کاربرد خود را از دست نداده اند. در بازارهای مربوط به لواشک این محصولات به عرضه عمده می رسند و قابل تهیه هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *