صادرات لواشک صنعتی و بهداشتی به کلیه کشورها

صادرات لواشک صنعتی

صادرات لواشک صنعتی به کلیه کشورها از جمله : روسیه، هند، ترکیه، افغانستان، آمریکا و… آغاز شده است. مجموعه ایران لواشک به عنوان یک مجموعه فعال در بازار ترشیجات و صادر کننده انواع لواشک، ترشک و آلوچه فرآوری شده شناخته شده است. از آنجایی که بهداشتی بودن محصولات خوراکی یک امر بسیار مهم است، باید تمام محصولات ذکر شده دارای مجوز بهداشت و سیب سلامت برای صادرات باشند.

صادرات لواشک صنعتی

لواشک صنعتی و فرآیند تولید لواشک

همان طور که می دانید لواشک فرآورده ای از میوه های مختلف است که به صورت ورقه ورقه یا اشکال مختلف ( وزن و ابعاد ) در بازار ترشیجات به خرید و فروش می رسد. فرآیند تولید لواشک صنعتی به گونه زیر می باشد :

  1. دریافت و تحویل میوه و کنسانتره به عنوان پایه اصلی
  2. نگهداری پایه اصلی ( نگهداری میوه و کنسانتره به بهترین روش بسیار مهم است
  3. شستشوی میوه
  4. خرد و ریز کردن میوه ها
  5. گرمای اولیه یا پیش گرم کردن
  6. خالص کردن یا صاف شدن میوه ها
  7. جمع آوری و تغلیظ پوره میوه
  8. تهیه خمیر لواشک
  9. خشک کردن خمیر
  10. قرنطینه
  11. برش های مختلف و نهایی
  12. بسته بندی و زدن برچسب
  13. کنترل  و بررسی کیفیت
  14. تحویل به انبار

صادرات لواشک صنعتی

صادرات لواشک صنعتی در انواع مختلف

صادرات لواشک صنعتی و دیگر محصولات هم پوشان آن، مستلزم رعایت شدن مواردی مهم می باشد.

بسته بندی، کیفیت و داشتن مجوز بهداشت از ضروری ترین نکاتی است که محصولات ذکر شده باید دارای آن باشند.

از آنجایی که مسیر حمل لواشک به کشور های دیگر طولانی است، وزن و بسته بندی آن در بسته های ۳۰ گرم، ۷۰ گرم، ۱۰۰ گرم ترجیح داده می شود و به دلیل گرما در مسیر یا کشور مقصد باید به مرحله خشک توجه بیشتری شود.

برای اطلاع از لیست قیمت و محصولات صادراتی می توانید به صورت اینترنتی پیام دهید و به صورت آنلاین با ما ارتباط بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *