صادرات لواشک درجه یک ایرانی

صادرات لواشک

صادرات لواشک درجه یک ایرانی به سایر کشورهای جهان ائم از ترکیه، عراق، آلمان و … انجام می شود. لواشک از جمله تنقلات خوشمزه است؛ که با استفاده از میوه ها تولید می گردد و طرفداران خاص خود را در هر کشوری دارد. انواع لواشک بسته بندی با طرح جذاب می تواند بازار خوبی را برای عمده فروشان در کشورهای دیگر داشته باشد.

صادرات لواشک

لواشک حبه ای بسیار متنوع بوده و بسته به مواد تشکیل دهنده آن ترش، ملس و یا شیرین می باشند. اما اغلب مردم لواشک را با طعم ترش آن را بیشتر می پسندند. ماده اصلی تشکیل دهنده لواشک، میوه و پوره های آن است اما به منظور بهتر شدن طعم آن از چاشنی هایی مثل نمک نیز استفاده می کنند.

تولید لواشک ایرانی

در حال حاضر صادرت لواشک ایرانی به نقاط مختلف جهان صورت می گیرد و این مساله یک موضوع مهم در زمینه کیفیت انواع لواشک های ایرانی را مشخص می کند. به طور کلی مراحل اصلی تولید لواشک، شامل مراحل زیر است:

  1. شستن و جداسازی میوه ها (دم گیری و …)
  2. پختن میوه
  3. صاف کردن پوره میوه پخته شده
  4. افزودن چاشنی ها و طعم دهنده ها
  5. قالب زدن، بسته بندی و خشک کردن پوره میوه

صادرات لواشک

انواع لواشک درجه یک ایرانی

انواع لواشک درجه یک ایرانی می تواند یک گزینه خوب برای کشورهای دیگر باشد زیرا بهترین محصولات لواشکی و ترشکی با کیفیت های بسیار بالا و خوشمزه در کارخانه های مختلف در ایران به تولید می رسند.

این کیفیت و دانستن سلیقه های مشتریان در این زمینه به تجربه بالای ایرانی ها در زمینه تولید لواشک بر می گردد. انواع لواشک هایی که در ایران تولید می شوند شامل این موارد می باشند:

  • لواشک بسته بندی
  • لواشک شیره دار
  • لواشک پذیرایی متالایز
  • لواشک بسته بندی سلفونی
  • لواشک دو سر پرس
  • لواشک دو سر پیچ
  • لواشک کادویی
  • لواشک شکلاتی
  • لواشک ورقه ای کوچک
  • لواشک ورقه ای ورقه ای بزرگ
  • لواشک فله و کیلویی
  • لواشک طرح سیب
  • لواشک زیرگلدانی
  • لواشک پالپ دار

صادرات لواشک درجه یک ایرانی، توسط شرکت های معتبر تولید و پخش این محصول انجام می شود.

صادرات لواشک

علت تفاوت انواع لواشک

انواع لواشک درجه یک ایرانی از جنبه های زیر با هم فرق دارند:

  1. میوه های به کار رفته
  2. روش تولید لواشک (خانگی، صنعتی و …)
  3. مارک یا برند محصول
  4. نوع چاشنی ها
  5. طعم لواشک
  6. نحوه بسته بندی لواشک و شکل ظاهری آن

لواشک های درجه یک ایرانی از بهترین میوه ها، مرغوب ترین مواد و در شرایط بهداشتی درست شده اند.

صادرات لواشک

صادرات لواشک ایرانی

صادرات لواشک ایرانی از بخش های پررونق بازار فروش محصولات غذایی می باشد و تولید این محصول باید ویژگی هایی داشته باشد که به ذکر چند مورد بسنده می کنیم.

  1. لواشک هایی که جهت صادرات انتخاب می شوند از ارقام درجه یک حوزه خود هستند.
  2. این لواشک ها در شرایط استاندارد و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا تهیه شده اند.
  3. وزن و بسته بندی این محصولات مناسب با فروش همان کشور انتخاب می شود.
  4. چاپ و لیبل محصولات متناسب با زبان همان کشور تولید می شود.
  5. تاریخ تولید و انقضای انواع لواشک صادراتی به میلادی می باشد.

صادرات لواشک

لواشک جهت صادرات

کدام نوع لواشک مناسب برای صادرات می باشد؟

با توجه به گسترش صنعت تولید لواشک در ایران، این محصول در بسته بندی هایی با طرح های بسیار جالب و جذاب به تولید عمده می رسد و با توجه به درخواست های متعدد می توان گفت که محصولات زیر جزو بهترین و مناسب ترین لواشک ها برای صادرات به کشورهای دیگر می باشند:

  1. لواشک پذیرایی بسته بندی با وزن ۳۰۰ گرم
  2. لواشک پذیرایی متالایز با بسته بندی سطلی کوچک
  3. ترشک زغال اخته وکیومی با وزن ۱۰۰ گرم
  4. ترشک آلوچه وکیومی با وزن ۱۰۰ گرم
  5. تافی ترش با بسته بندی شفاف با وزن ۱ کیلوگرم
  6. تافی ترش بسته بندی با وزن ۵۰۰ گرم
  7. لواشک پذیرایی بسته بندی با وزن ۵۰۰ گرم
  8. لواشک طرح سیب با وزن ۱۰۰ گرم

لواشک های پذیرایی با نام های لواشک مجلسی و لواشک لقمه ای نیز شناخته می شود.