به نظر شما لواشک محلی را فقط می توان در روستاها پیدا کرد؟
در پاسخ به این سوال باید گفت وقتی اسم لواشک محلی به گوش می خورد در وهله ی اول در ذهن هر فردی آفتاب و روستا و یا سینی هایی که در معرض آفتاب قرار داده شده اند ایجاد می شود ، اما حقیقت این امر این است که امروزه با توسعه علم و صنعت می توان شرایطی را فراهم آورد تا لواشک ها در شرایط مشابه به قدیم (روش آفتابی در دستگاه) و کاملا طبیعی تولید شوند و با میل کردن این لواشک ها همان خاطرات بچگی و حیاط خانه مادربزرگ برایمان تداعی شود. در این تولیدات از میوه ها و کنسانتره های میوه استفاده می شود و طعم های اصلی مثل آلو سیاه، زرشک، انار، کیوی، لیمو…. به صورت عمده در بازار پخش می شوند تا دسترسی به آنها با سهولت انجام شود.