زرشک یکی از میوه های پرخاصیت است که در طب سنتی به استفاده از آن توصیه های فراوانی شده است. زرشک دارای طبعی سرد می باشد. این میوه رفع کننده ی تشنگی و حرارت کبد و همچنین قابض است. مناسب برای قلب و کنترل کننده فشارخون است. این دلایل باعث شده تا در طب سنتی به آن توصیه شود. در گذشته به دلیل نبود امکانات و صرفه جویی در تولیداتی که داشته اند میوه های اضافی را یا خشک می کردند و یا با جوشاندن به فرآورده تبدیل می کردند و با این کار به تولید لواشک های محلی از جمله زرشک می پرداختند و آنها را استفاده می کردند. اما امروز شاهد تولید و فروش این محصول در کنار طعم های دیگر به صورت انبوه هستیم.