ایران در کنار کشورهایی مثل روسیه، ترکیه و… از تولید کننده های بزرگ آلبالو است و از میوه های مهم به شمار می آید زیرا فرآورده های آن در بخش صنایع غذایی کاربرد زیادی دارند. پوره ی آلبالو به عنوان یکی از فرآورده های این میوه در تهیه و تولید لواشک بسیار کاربردی است، زیرا وجود این پوره باعث می شود که انواع لواشک سنتی همیشه در بازار موجود باشند. سالانه حجم زیادی از لواشک های سنتی با مزه های متنوع و گوناگون به تولید می رسند که با فروش عمده ی این محصولات نیمی از بازار ترشیجات را تامین می کنیم و همه ی افراد می توانند از جزییات آن به راحتی اطلاع حاصل کنند.