عرضه لواشک آفتابی کیلویی

لواشک آفتابی کیلویی

خشک کردن به روش آفتابی در کشور ایران سابقه زیادی دارد و هر چیزی که بیشتر از نیازشان موجودی داشتند حتی میوه هایشان را در معرض آفتاب خشک می کردند و با این کار آذوقه ی زمستان خود را تامین می کردند. رفته رفته میوه هایی که بیش از حد له شده بودند را بعد از جوشاندن، خشک می کردند که با این کار به محصول جدیدی به نام لواشک رسیدند. این روش هم در حال حاضر کاربرد دارد و به صورت کیلویی به خریداران آن عرضه می شود. تقریبا می توان گفت که لواشک تمامی میوه ها با این روش قابل تهیه و تولید هست و بسیار هم خوشمزه می شوند ولی آلو سیاه یکی از میوه های رایج برای تهیه این محصول بوده است که بیشتربه عنوان یک دارو استفاده می شده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *