عرضه عمده لواشک فله آلبالو

عرضه لواشک آلبالو

در گذشته لواشک ها را بعد از جوشاندن میوه هایی که شادابی اول خود را از دست داده بودند تهیه می کردند و بعد از خشک کردن، تمامی افراد آن را میل می کردند. اما این نوع از لواشک شاید خوشمزه باشد چون پایه آن را طعم طبیعی میوه تشکیل می دهد ولی ایراداتی هم دارد. به عنوان مثال وقتی در معرض آفتاب پهن است می تواند به راحتی حشرات کوچک و غبار را به خاطر شیره چسبنده ای که دارد جذب کند. اما امروزه کارخانه هایی هستند که با رعایت نکات بهداشتی، با حفظ همان ظاهر قدیمی لواشک و طعم های مختلف که یکی از آنها طعم آلبالو می باشد را به صورت عمده عرضه می کنند تا همه افراد بتوانند نیاز خود را از این محصول مهیا کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *