تولید لواشک سنتی زردآلو

تولید لواشک سنتی

در بین محصولات متنوع از زردآلو یک فرآورده ی آن بسیار مهم و پر طرفدار می باشد، لواشک زردآلو که مستقیما از میوه های رسیده و کاملا شیرین زردآلو تهیه می شود، دقیقا خواص زردآلو را به همراه دارد ، اما یک نکته ای در مورد آن وجود دارد که باید به آن توجه کرد: این لواشک برخلاف شیرین بودن و شیره ی زیادی دارد که و همگان فکر می کنند که موجب کور شدن اشتها می شود، دقیقا برعکس عمل می کند و میل به غذا را بیشتر می کند. لواشک های سنتی که اکثرا به شکل ورقه ای موجود می باشند از تمامی میوه ها تولید می شوند و دارای طعم و مزه و خواص متفاوت نسبت به یکدیگر هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *