از آلبالو استفاده های زیادی می کنند، در بین نوشیدنی ها آب آلبالو، در بین کمپوت ها، کمپوت آلبالو، کنسانتره یا پوره ی آلبالو، مربای آلبالو و همچنین لواشک آلبالو از فرآورده های این میوه هستند. در کنار این موارد، خود این میوه در غذاهایی مثل اشکنه و آلبالو پلوو خورشت آلبالو هم استفاده می شود. دو برابر خاصیتی که این میوه دارد به لواشک تهیه شده از آن منتقل می شود، چون در واقع لواشک، شیره ی غلیظ شده ی این محصول می باشد. انواع لواشک در اقسام فله و بسته بندی های کوچک تر به تولید می رسند و افرادی که به دنبال خرید عمده ی آن هستند از طریق یک ارتباط به صورت اینترنتی، می توانند به راحتی آن را تهیه کنند.